Ajankohtaista


UUTTA! 

Kotivastaanotto maaseudun rauhassa Lohjan Sammatissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Villa Ananta tarjoaa Sinulle idylliset ja kattavat puitteet monipuoliseen hyvinvointiin. Tervetuloa!


UUSIA PALVELUITA! Hemmottelevat, aromaterapeuttiset hoidot keholle ja mielelle. 

Magical Healing 69€

Henkisen valmennuksen tapaamiskerta.

Sisältää: Alkukartoitus ja keskustelu, kehotyyppi, eteeriset öljyt asiakkaan mukaisesti tukemaan hyvinvointia, toiveet ja tavoitteet, ongelmat ja haasteet, suositukset ja ohjeet. Tapaaminen antaa positiivista energiaa, tasapainoa, uusia näkökulmia ja selkeyttä. Jokainen tapaaminen on erilainen ja riippuu täysin asiakkaasta. Aito Frantsilan yrttitee. Kesto n.60min-90min. (Sis.alv24%)

Divine Harmony Treatment 120€

Monipuolinen, harmonisoiva hoitokokonaisuus.

Sisältää: Henkisen valmennuksen tapaamiskerran Magical Healing (kts.yllä). Tämän jälkeen tehdään rauhoittava, uudistava ja rentouttava niska,-hartia,-kasvo ja päähieronta Frantsilan puhtaita ammattilaistuotteita käyttäen. Käsittely sisältää asiakkaalle sopivasti valittuja hoitavia luomu,-ja yrttiöljyjä, luonnonkosmetiikkaa sekä eteerisiä öljyjä. Hoito sisältää myös energiahoidon joka tehdään käsittelyn aikana asiakkaan tarpeiden mukaisesti intuitiivisesti edeten. Sisältää hoidosta riippuen myös rentoutuksen, äänimaljan ja koshin sointuja. Aito Frantsilan yrttitee ja hoidon jälkeinen keskustelu. Kesto n.2h-2,5h. (Sis.alv24%)

Goddess Treatment 200€

Täydellinen hoitokokonaisuus keholle, mielelle ja sielulle. Sis.myös joogaa.

Sisältää: Molemmat Magical Healing + Divine Harmony Treatment hoitojen kokonaisuudet (kts.yllä) . Lisäksi henkilökohtainen, tasapainottava jooga. Alkukeskustelujen jälkeen asiakkaalle tehdään sopivia joogaliikkeitä tarpeiden mukaisesti mm. avaamaan, vahvistamaan ja poistamaan jumeja. Asiakas saa hänelle suunniteltuja liikkeitä hyvinvointia tukemaan, parantamaan terveyttä, kehon liikunnallisuutta ja liikkuvuutta, sekä rentouttamaan mieltä. Vie myös kohti oppimista pieniin pysähtymisiin, omiin hetkiin arjen keskellä. Joogan jälkeen tehdään vielä ihanan rentouttava Divine Harmony Treatment. Aito Frantsilan yrttitee ja hoidon jälkeinen keskustelu. Kesto n.3h. (Sis.alv24%)


Tiedustele paikkoja elokuussa alkaviin jooga pienryhmiin! 


Frantsilan aitoja ja puhtaita laatutuotteita saatavilla minulta edulliseen hintaan ja ilman postikuluja. 

Voit tilata ja tiedustella tuotteita sähköpostilla ansku.sarjula@magicofwellness.fi

Lohjalaiset ja lähialueilla asuvat voivat noutaa tilauksensa ja tuotteita myös suoraan minulta tai voidaan sopia tuonti.

Stay Strong & Stay Zen